Brainstorm- en Inspiratiesessies

brainstorm-ideeJe wilt en kunt natuurlijk een hoop zelf. Maar soms is het gewoon prettig om even een klankbord te hebben met betrekking tot ideeën of twijfels. Daarvoor zijn de Verfrissende brainstorm- en inspiratiesessies uitstekend geschikt.

In één of meerdere Face-to-Face of Skype sessies van 2 á 3 uur bespreken we jouw uitdagingen. De notities werken we uit in een kort overzicht met concrete actiepunten en vervolgstappen. Je kunt daar zelf mee aan de slag of je laat ons wat taken voor je uitvoeren zodat jij door kunt met ondernemen.

Jij houdt de regie, de kosten zijn beperkt en overzichtelijk en Verfrissend ondersteunt waar nodig.

Bel of Mail voor meer informatie en mogelijheden.

"HEEL WAARDEVOL .. IK WIL DIT GRAAG IEDER KWARTAAL EEN KEER DOEN OM RICHTING TE BEPALEN"

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Mobile Ready Websites

Ongeveer 30% van de bezoekers zal jouw website op een smartphone of tablet bekijken. De meesten daarvan 'scannen' inhoud en zoeken contactgegevens.

Speel slim in op die kennis. Zorg voor een optimale weergave en een goede experience voor de bezoeker met een adaptive of responsive design.

Vraag een offerte aan

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..