Conversie Optimalisatie - Bezoekers en Contacten

Heb je enig idee hoeveel bezoekers de website maandelijks krijgt? En houd je bij hoeveel reacties of orders je kunt toeschrijven aan de website?

Als je het idee hebt dat de website 'niet doet wat hij moet doen' gaan wij graag een Conversie Optimalisatie traject in met je.

We analyseren de cijfers in bijvoorbeeld Google Analytics, werken aan opvallende fouten of duidelijke verbeterpunten en rapporteren periodiek over de effecten van die verbeteringen. We kunnen met trots melden dat álle websites die wij gemaakt en/of verbeterd hebben converteren naar omzet. 

Zodra het conversiepercentage (het aantal reacties ten opzichte van het aantal bezoekers) eenmaal stijgt of op een acceptabel niveau is, kan gewerkt worden aan het verhogen van het aantal bezoekers. Bijvoorbeeld door middel van SEO, Adwords of Social Media inzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We spreken je graag over jouw uitdagingen.

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Mobile Ready Websites

Ongeveer 30% van de bezoekers zal jouw website op een smartphone of tablet bekijken. De meesten daarvan 'scannen' inhoud en zoeken contactgegevens.

Speel slim in op die kennis. Zorg voor een optimale weergave en een goede experience voor de bezoeker met een adaptive of responsive design.

Vraag een offerte aan

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Even Overleggen?

Wil je dat we je bellen? Vul je contactgegevens in we spreken snel.

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.