Domeinnamen, Webhosting en SSL Certificaten

Verfrissend is reseller van Argeweb. Dat betekent dat je ook de contracten voor domeinnamen, e-mail, webhosting, SSL certificaten etc. meteen bij ons kunt regelen. 

Wij hanteren voor hosting diensten gewoon de standaard marktprijzen van Argeweb.

Ons voordeel zit in het feit dat de website op een ons bekende en vertrouwde, 'groene' locatie staat. Voor onze klanten blijkt het voordelig en makkelijk om alles wat met de website te maken heeft bij één partij onder te brengen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Recente Projecten

Wat heeft Verfrissend in de afgelopen tijd onder andere gedaan? Naast consultancy zijn er ook wat meer zichtbare projecten. Bekijk een greep uit de recente projecten en referenties.

Wil je ook feedback achterlaten? Daar zijn we erg blij mee! Je kunt dit doen bij Google+, op Facebook of per e-mail.

Lees meer..

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Mobile Ready Websites

Ongeveer 30% van de bezoekers zal jouw website op een smartphone of tablet bekijken. De meesten daarvan 'scannen' inhoud en zoeken contactgegevens.

Speel slim in op die kennis. Zorg voor een optimale weergave en een goede experience voor de bezoeker met een adaptive of responsive design.

Vraag een offerte aan