E-Mail Marketing & Nieuwsbrieven

e-mailmarketinge-Mail Marketing (mits op een frisse manier) versterkt de relatie met jouw contacten en is uitstekend geschikt om meer omzet uit een bestaande klantengroep te halen.

e-Mailmarketing is nog steeds een efficiënte en populaire manier om contacten te informeren en bij jouw bedrijf te betrekken. Verfrissend kan het voor je verzorgen zodat jouw nieuwsbrief er professioneel uitziet en meetbare resultaten oplevert.

Hoewel er de laatste jaren zeer strenge regels zijn opgesteld rondom het inzetten van e-mail marketing is het nog steeds een zeer nuttig medium om met uw klanten en contacten te communiceren. Verfrissend kent de regels en houdt zich eraan.

Veel bedrijven beperken de inzet van e-mail tot het 'pushen' van nieuwsbrieven, reclameboodschappen en informatie. Het is echter ook mogelijk om naar aanleiding van aanpassingen, aflopende servicecontracten, updates van websites etc. op een professionele én meetbare manier met jouw netwerk in contact te komen en te blijven.

Neem contact op om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

"IK DACHT DAT E-MAILMARKETING HELEMAAL NIET MEER EFFECTIEF WAS. WAT EEN POSITIEVE REACTIES KRIJGEN WE .. EN OMZET!"

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Even Overleggen?

Wil je dat we je bellen? Vul je contactgegevens in we spreken snel.

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.