Verfrissend Nieuwe Websites

Websites met CMS (Content Management Systeem) maken wij voornamelijk in Joomla!. Wij hebben gekozen voor een specialisatie in Joomla! omdat wij dan ook zakelijk websites met functionaliteiten als bijvoorbeeld een CRM of Catalogus kunnen aanbieden. Wil je per sé een WordPress website dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als je voor een tijdelijke campagne een landing page nodig hebt of als je een kleine website nodig hebt waar je naar verwachting weinig aan zult veranderen dan bouwen we waarschijnlijk een oplossing in HTML voor je.

Ook de domeinnamen en hosting voor jouw website kunnen wij direct voor je verzorgen. Dat doen wij in samenwerking met onze partner Argeweb.

Neem contact met ons op met vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..