Social Media inzet voor jouw Bedrijf

social-mediaSocial Media inzetten? Doe het sociaal en op een frisse manier, dan krijg je veel terug.

Het inzetten van Social Media is een goede, efficiënte en populaire manier om de naamsbekendheid te verhogen, meer bezoekers naar jouw website te trekken en zelfs de interactie aan te gaan met (potentiële) klanten. Effectieve inzet van Social Media vraagt echter wel meer dan simpelweg een aantal teksten plaatsen.

Verfrissend geeft je graag social media advies en vertelt hoe jij de verschillende platforms op een succesvolle manier kunt inzetten. Zelf geen tijd of kennis om dit goed op te pakken? Ook de invulling van de social media campagne kunnen we voor je verzorgen.

Bel of Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Recente Projecten

Wat heeft Verfrissend in de afgelopen tijd onder andere gedaan? Naast consultancy zijn er ook wat meer zichtbare projecten. Bekijk een greep uit de recente projecten en referenties.

Wil je ook feedback achterlaten? Daar zijn we erg blij mee! Je kunt dit doen bij Google+, op Facebook of per e-mail.

Lees meer..

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Social Media Support

Wil je leren hoe je Social Media effectief inzet voor jouw bedrijf? Er is Verfrissend Social Media Support vanaf € 150,= p.m.

We maken samen een plan van aanpak en je wordt minimaal 3 maanden begeleid bij het inzetten van de Social Media kanalen waar jij jouw doelgroep mee bereikt.

Bel of Mail voor informatie

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Even Overleggen?

Wil je dat we je bellen? Vul je contactgegevens in we spreken snel.

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.