Veilige Wachtwoorden Maken en Bewaren

Ook jij hebt minimaal 10 wachtwoorden. Van e-mail, van het website CMS, webhosting, de social media logins, van telecombedrijven, verzekeraars etc. etc. Hoe bewaar je al die logins? Op een papiertje, in een excel sheet of op je telefoon? En pas je de wachtwoorden wel eens aan? Ben je wel eens wat kwijt? Ben je wel eens gehackt?

Met de toenemende cybercriminaliteit is het belangrijk wachtwoordbeheer te professionaliseren. Daarom hier een tip van Verfrissend: Download en gebruik KeePass.

Lees Verder..

Een Website, Landing Page of Webshop in jouw Facebook Pagina

verfrissend marketing beeldlogoDit is een demo pagina op de website van Verfrissend Marketing die ook te zien is als Tab in onze Facebook Pagina (in de desktop variant althans).

Bij JUG010 (Joomla User Group Rotterdam) heeft Arnold in een presentatie aangestipt wat de uitgebreide mogelijkheden zijn om Joomla! websites met Social Media platforms zoals Facebook te koppelen.

Lees Verder..

Tijdelijke oplossing SWF vulnerability in JCE

Sinds gisteren (17 november) worden de SWF bestanden in Joomla Content Editor door virus scanners als 'kwetsbaar' gemarkeerd. Dit leidt tot websites die offline worden gehaald door hosting partijen.

Heb je een website van Verfrissend dan hebben we zojuist jouw website al veilig gesteld, zowel voor eigen Argeweb hosting contracten als bij externe hosting partijen.

Heb je een Joomla website en wil je voorkomen dat die offline wordt gezet dan kun je het best handmatig de volgende bestanden uit jouw Joomla installatie verwijderen:

Lees Verder..

Doelgroepbepaling en Segmentatie

"How to Eat an Elephant"

Omdat ik vaak geconfronteerd word met vragen en problemen die uiteindelijk hetzelfde onderwerp als oorzaak hebben deze keer een stukje over doelgroepbepaling.

Zonder goed te bepalen voor wie u uw organisatie in de markt zet of houdt is het ondernemingsplan niet compleet. Met betrekking tot het marketingplan durf ik te beweren dat het de essentiële basis is.

Lees Verder..

De Omzet in de Lift - de Elevator Pitch

De kern van de boodschap bepalen

Kent u de situatie waarin u gevraagd wordt wat u of uw bedrijf nu eigenlijk doet? En wat antwoordt u dan?

Veel ondernemers kunnen honderduit vertellen over hun bedrijf en activiteiten. Dat is natuurlijk prima en enthousiasme werkt vaak aanstekelijk.

Lees Verder..

SEO en Sinaasappelkistjes

"Het Geheel is meer dan de Som der Delen"

SEO (Search Engine Optimization) leek het toverwoord te zijn in de afgelopen jaren. Vele zelfbenoemde experts en bureaus bestookten iedereen die maar iets met een website of webshop te maken heeft. Zonder SEO, SEF en SEM geen bezoekers en geen omzet!

Maar is dat nu werkelijk zo?

Lees Verder..

Webdesign en Webconfectie

Over Slimme Verdeling van Marketingbudget

Veel starters en jonge ondernemers hebben een bescheiden marketingbudget. Daardoor ontstaan vragen en problemen rondom de inzet van het budget.

Hoe moet je de beschikbare euro's inzetten om het bedrijf snel bekend te maken en omzet en winst te behalen?

Lees Verder..

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Even Overleggen?

Wil je dat we je bellen? Vul je contactgegevens in we spreken snel.

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.