Veilige Wachtwoorden Maken en Bewaren

Ook jij hebt minimaal 10 wachtwoorden. Van e-mail, van het website CMS, webhosting, de social media logins, van telecombedrijven, verzekeraars etc. etc. Hoe bewaar je al die logins? Op een papiertje, in een excel sheet of op je telefoon? En pas je de wachtwoorden wel eens aan? Ben je wel eens wat kwijt? Ben je wel eens gehackt?

Met de toenemende cybercriminaliteit is het belangrijk wachtwoordbeheer te professionaliseren. Daarom hier een tip van Verfrissend: Download en gebruik KeePass.

KeePass is een gratis Open Source programmaatje waarmee je ingewikkelde (veilige) passwords kunt maken en deze ook op een veilige plek kunt bewaren.

Je kunt het zien als een digitale kluis. Je hebt 1 code voor die kluis. De rest van de waardevolle gegevens zit achter slot en grendel en moeilijke, goed beveiligde wachtwoorden kopieer je naar het login scherm en hoef je dus niet te onthouden of overtypen.

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Website Conversie Optimalisatie

Doet je website of webshop niet wat hij moet doen? Krijg je nauwelijks reacties of omzet uit de website? Wil je weten of het nóg beter kan?

Dan is een Verfrissend Website Optimalisatie traject iets voor jou. Vanuit verschillende vakgebieden kijken we waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Lees meer..

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..