Conversie Optimalisatie - Bezoekers en Contacten

Heb je enig idee hoeveel bezoekers de website maandelijks krijgt? En houd je bij hoeveel reacties of orders je kunt toeschrijven aan de website?

Als je het idee hebt dat de website 'niet doet wat hij moet doen' gaan wij graag een Conversie Optimalisatie traject in met je.

We analyseren de cijfers in bijvoorbeeld Google Analytics, werken aan opvallende fouten of duidelijke verbeterpunten en rapporteren periodiek over de effecten van die verbeteringen. We kunnen met trots melden dat álle websites die wij gemaakt en/of verbeterd hebben converteren naar omzet. 

Zodra het conversiepercentage (het aantal reacties ten opzichte van het aantal bezoekers) eenmaal stijgt of op een acceptabel niveau is, kan gewerkt worden aan het verhogen van het aantal bezoekers. Bijvoorbeeld door middel van SEO, Adwords of Social Media inzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We spreken je graag over jouw uitdagingen.

Verfrissend Nieuwe Websites

Websites met CMS (Content Management Systeem) maken wij voornamelijk in Joomla!. Wij hebben gekozen voor een specialisatie in Joomla! omdat wij dan ook zakelijk websites met functionaliteiten als bijvoorbeeld een CRM of Catalogus kunnen aanbieden. Wil je per sé een WordPress website dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als je voor een tijdelijke campagne een landing page nodig hebt of als je een kleine website nodig hebt waar je naar verwachting weinig aan zult veranderen dan bouwen we waarschijnlijk een oplossing in HTML voor je.

Ook de domeinnamen en hosting voor jouw website kunnen wij direct voor je verzorgen. Dat doen wij in samenwerking met onze partner Argeweb.

Neem contact met ons op met vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Domeinnamen, Webhosting en SSL Certificaten

Verfrissend is reseller van Argeweb. Dat betekent dat je ook de contracten voor domeinnamen, e-mail, webhosting, SSL certificaten etc. meteen bij ons kunt regelen. 

Wij hanteren voor hosting diensten gewoon de standaard marktprijzen van Argeweb.

Ons voordeel zit in het feit dat de website op een ons bekende en vertrouwde, 'groene' locatie staat. Voor onze klanten blijkt het voordelig en makkelijk om alles wat met de website te maken heeft bij één partij onder te brengen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Websites die Omzet opleveren

Iedereen kan tegenwoordig websites bouwen. Maar de meeste websites leveren geen omzet op.

De kunst is een vindbare website te publiceren die jouw doelgroep aanspreekt én overtuigt om zaken te doen met jouw bedrijf. We praten dan over website conversie, leads, contactmomenten en dat gaat verder dan een online visitekaartje of een aangekochte template.

Voor een website die omzet oplevert is, naast creativiteit, ook ervaring en kennis van marketing, seo, website usability en conversie nodig. Daarbij is het verstandig regelmatig de prestaties in bijvoorbeeld Google Analytics te analyseren en zo de website verder te optimaliseren.

Dat kan níet iedereen. Wij wel en ook nog eens heel goed. Neem daarom contact op met Verfrissend om eens vrijblijvend over jouw site te spreken.

Met trots kunnen we melden dat álle websites die wij tot nu toe hebben gemaakt en/of verbeterd hebben ook omzet opleveren.

Bel of Mail vrijblijvend met vragen over de mogelijkheden.

Mobile Ready Websites

Ongeveer 30% van de bezoekers zal jouw website op een smartphone of tablet bekijken. De meesten daarvan 'scannen' inhoud en zoeken contactgegevens.

Speel slim in op die kennis. Zorg voor een optimale weergave en een goede experience voor de bezoeker met een adaptive of responsive design.

Vraag een offerte aan

Argeweb Webhosting

Ook voor de hosting van de website en e-mail kun je bij Verfrissend Marketing terecht. Wij zijn reseller van Argeweb en bieden al hun oplossingen aan. 

Wel zo makkelijk om alle contracten met betrekking tot jouw website bij één partij te hebben toch? En ook nog eens zonder meerkosten.

Vraag een offerte aan

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Even Overleggen?

Wil je dat we je bellen? Vul je contactgegevens in we spreken snel.

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.